Linn Edlund


Lärling inom engergihealing, andligutveckling

Är du på en resa att lära känna dig själv och finna din inre röst?
Eller så kanske längtar du efter mer livsenergi och riktning i ditt liv?


Jag bjuder med dig på resan att se livet med barnaögonen vilka ser att allt är möjligt och finner glädjen i det lilla i vardagen.
Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför finns alltid en lärdom att hämta som oftast ger en något gott, även fast det i den tryckande stunden kanske inte upplevs så. Jag erbjuder dig i den processen vägledning till att se ditt liv från nya perspektiv och att väcka skrattet ur tystnaden.
Då använder jag mig av min andliga förmåga att läsa in ditt energisystem och grundproblematiken för de vanor, mönster och beteenden som du känner att du vill ändra på.


Detta kan ligga i både nuvarande eller tidigare liv. Tillsammans går vi också djupare in på hur du kan leva som en sannare version av dig själv och tittar på skeenden och känslor som kan ligga till grund för olika rädslor eller tankar som hindrar dig från att vara dig själv fullt ut.
Samtidigt som vi pratar arbetar jag med att frigöra de blockeringar och gamla känslor som berörs. Mitt mål är att du efter sessionen skall känna att du fått med dig nästa pusselbit för att kunna skapa och leva ditt liv med en känsla av frihet och tacksamhet. Det som krävs av dig är mod, öppenhet och självkärleken till att vilja hjälpa dig själv att läka.


Efter flera års sökande insåg jag att andligheten är mitt sätt att finna min inre röst och att läka min kropp på. Jag vill dela med mig av de insikter och kunskaper jag fått under livets resa så att fler får uppleva att lära känna sin inre röst och leva ett liv fullt av glädje, kärlek och tillit.


Följ gärna med mig en stund och låt mig berätta för dig hur allt började för mig…
Min resa till självläkning började redan som 11 åring då jag blev enligt läkarna ”oförklarligt” sjuk. Från att träna 5-6 gånger/veckan

sov jag 14 timmar/dygnet, från vältränad till att väga 80 kg. Läkarna gav mig som 16 åring till slut diagnosen sköldkörtelproblematik (låg
ämnesomsättning). Under 11 år intog jag därför mediciner, dieter, träning utan resultat. Tills jag hörde talas om Lifeforum: då fick det oförklarliga äntligen ett svar.
Att självläka en sjukdom handlar om så mycket mer än enbart kroppens funktioner. Idag vet jag att jag behöver gå ned till grundproblematiken vilken kan ligga i både nuvarande eller tidigare liv, kroppens funktioner eller själsliga/mentala utmaningar och obalanser.


I mitt fall handlade det om att leva mitt liv fullt ut och tala i enlighet med min sanning. Det blå halschakrat som står för kommunikation visade mig därför genom en obalanserad sköldkörtel att jag borde säga och leva ut mer av det jag tyckte, tänkte och ville.


Efter 2 års arbete med att byta stad, byta umgängeskretsar, ändra yrkesbana och vanor samt införa mer glädjeämnen i mitt liv lever jag nu med en frisk kropp. Under denna tid tog jag dessutom del av de utbildningar och gruppmöten som Anders och Malin Knutas via Lifeforum
erbjuder för att öka min kunskap inom självläkning och personlig utveckling. Utifrån min erfarenhet är jag därför övertygad att viljan till att läka är starkare än många diagnoser så länge man är villig att göra jobbet för sin skull.


Jag förstår att du kanske har med dig annat mycket olikt den väg just jag vandrat. Eftersom jag är en kreativ själ som älskar att skriva och läsa, säger jag då till dig som författaren Emilé Zola skrev…
”Vi är som böcker. De flesta ser endast vårt omslag, minoriteten läser introduktionen, många
tror på det kritikerna säger. Få får veta vårt innehåll”.
Jag bjuder därför med dig på resan att återupptäcka och läsa din bok på nytt: att se med nya
ögon på ditt liv för att du skall kunna skriva en ännu vackrare bok om dig själv framåt.