Anders Knutas

Energihealer, hypnoterapeut,

Transcendental EnergiHealer, Hypnoterapeut, Djurhealer


Tekniker som Anders använder i sitt dagliga arbete.

Förandligad självutveckling

Tidigare liv terapi – Regressionsterapi

Hypnoanalys

Energi Healing / Själa healing, Remote Sensing, Distans Healing

Quantum Hypnos Healing

Soul Centered Healing

Spirit Realese

Grupp healing

Lifecoaching, par coaching

Inläsning av energier, frigörande av avtal, mörka energier, blockeringar i olika dimensioner.


Diplomerad hos SSEAH för Jörgen Sundvall

Diplomerad för Quantum Healing Hypnosis för Dolores Cannon

Utbildad i Soul Centered Healing av Ed.D Tom Zinser,

Tagit emot en högre andlig utbildning från Högre medvetandenJag är en erfaren hypnoterapeut, energihealer och företagsledare med en omsorgsfull och öppen andlig inställning. Min andliga och mediala kontakt med högre medvetanden gör det möjligt för mig att erbjuda helande och vägledning till personer som söker inre balans och välmående. På Lifeforum-hemsidan skapar jag en kärleksfull och öppen miljö där människor kan utforska sin andlighet och hitta inre frid.

Under min tidigare del av livet har jag haft privilegiet att vara en utbildad ekonom, redovisningskonsult och ekonomichef inom IT-branschen. Jag har även varit butiksägare inom poolbranschen och nu är jag stolt ägare av Lifeforum Sweden AB, en healing-plats med fokus på andlighet. Hos oss finner du den kunskap och erfarenhet som jag har samlat på mig genom åren för att hjälpa dig på din livsresa.


Språk:

Jag jobbar på Svenska eller Engelska

Jag är verksam från Norrtälje samt på distans.

Hitta frid och välmående hos Lifeforum

Det var när min fru Malin läste en bok om Tidigare livs healande kraft av Brian Weiss, som mitt intresse för hypnos vaknade på riktigt. Hon berättade om hans erfarenheter och upplevelser kring hypnos och tidigare liv som väl ansedd psykolog. Det verkade ju så himla häftigt, jag började direkt surfa runt på nätet för att finna mer om hypnos. Jag hittade lite olika meditationer men gjorde inget på riktigt. Detta föranledde att min fru fick en idé, hon bestämde sig för att ge mig en tidigare liv regression i födelsedagspresent. Så på min födelsedag får jag en regression med Jörgen Sundvall på SSEAH.

LÄS GÄRNA MER ! Klicka på länkarnaSå nu började jag med min andliga utforskning? Jörgen berättar lite om hur vi skall gå tillväga, jag sätter mig i fåtöljen och han börjar berätta hur det ska gå till, jag är riktigt skepptisk till vad som ska hända nu. Allt blir bara vitt och inget verkar hända. Han ställer frågor om jag kan se något? Allt är bara vitt! Han pratar lite till och helt plötsligt känns det som någon stirrar på mig, stora ögon och med en fågelnäbb! Jörgen försöker få mig att gå vidare, men ansiktet ställer sig hela tiden i vägen. Han berättar något om en dörr och ett öppet fönster och helt plötsligt så kommer jag vidare in i regressionen. Här kommer jag till en känsla av att vara på ett skepp som har förlist och går under, jag känner hur jag följer med ner i djupet, det var massor av känslor som kom upp i upplevelsen, bara efter en liten stund så släpper jag det livet och går direkt vidare in i ett annat liv! Här kommer jag till en trädgård, han frågar om min klädsel. Det känns som jag har lackskor och höga strumpor, känner hur jag skrattar över mitt utseende där, samtidigt så infinner sig en känsla av lugn och harmoni, denna känsla var så överväldigande och fantastisk, inget jag känt i detta liv tidigare. Han ber mig titta runt och beskriva vad som finns där. Jag beskriver huset, trädgården, dammen med näckrosor och hästen med vagn och kusk. Han ställer en massa följd frågor om mitt namn och svaret kom blixt snabbt! Sir John! Vad heter du mer än Sir John? Jag hänger upp mig lite på efternamnet eftersom det uttalas på ett sätt och stavas på ett annat! Men det var Sir John Buxton som kom upp. Jörgen frågar vart jag bor genom att titta på en karta, mitt svar blev då att det enda jag har är en karta över mina domäner. Okey, men finns det någon större stad i närheten? Ja London, det är en dagsritt dit. Nu ska man ha klart för sig att jag har inte en aning om hur långt man kommer på en dag till häst. Han fortsätter att fråga om väderstreck och vad jag jobbar med? Nej jag jobbar inte längre, jag bara jagar och håller fester för societen. Vi går vidare till dödsögonblicket och jag beskriver att jag inte är i huset längre, det är en tråkig byggnad, jag är ensam när jag dör. Känner mig ledsen, sorgen tar över ordentligt och jag börjar gråta under sessionen. Här lämnar jag kroppen och kommer till en känsla att jag är en fågel som flyger, känner hur mina vingar bär mig och det kom en otrolig frihetskänsla med det. Vi går vidare till ett annat liv och jag ser att jag går på kullersten i en stad, det ska bli fest och jag är stressad, nu säger Jörgen att tiden är slut och att vi ska avsluta.


När vi är klara så känner jag mig omtumlad men samtidigt lycklig och ledsen samtidigt. Jörgen tycker att jag ska gå hem och försöka få fram mer information kring Sir John. Efter någon vecka så bestämmer jag mig för att kolla upp om det går att hitta något.

Mina arbetskamrater på jobbet som jag berättat att jag skall göra detta för, frågar ut mig och tycker jag är galen som vågar. När jag förklarar hur det känns och mina upplevelser så blir dom förvånade, men samtidigt rädda.

Så nu åker datorn fram och jag börjar söka på Sir John Buxton, döm om min förvåning när det kommer upp massor av information kring Sir John. Nu visar det sig att både far och son hette samma sak! Eftersom jag även uppgav någorlunda vilka år det gällde så kunde jag snabbt inse att det måste vara sonen. Nu visar det sig att familjen sparat massor av dokument från 1700 talet och framåt, dessa finns samlade på ett känt universitet. Bland det man har så anger man att det finns en karta över domänerna och alla fastigheter som man ägt och hyrt ut. Jag hittar bilder på huset, som jag får en flashback när jag tittar på men samtidigt lite irriterad för att det finns delar som inte stämmer med min inre bild som jag fick, tex huset är större än vad jag såg, dammen i parken fanns inte där! Det gjorde mig lite fundersam, men när jag letade runt bland alla dokument så fann jag att huset byggdes om när Sir John dog vid 50 års åldern. Dammen var flyttad under bygget till en annan fastighet som familjen ägde. Vidare så framgick det att flera affärsmän valt att bo i det området för att det låg så strategiskt bra till, bara en dagsritt från London.


Nu vaknade min nyfikenhet ordentligt till liv! Har jag hittat på allt, eller var kommer det ifrån?


Jag kunde bara inte acceptera att inte veta vad som hänt, det blev någon vecka med rörigt i huvudet. Något hade stört min kontroll, jag kunde varken förstå eller kontrollera det som hänt, samtidigt så fanns känslorna kvar lika tydligt som när jag fick uppleva dom hos Jörgen. Bara känslan av att ha vingar och ligga på uppåt strömmarna och glida fram, vilken lätthet. Nu började jag berätta för vännerna runt som frågade hur det gått och alla bara skakade på huvudet och tyckte jag var tokig. Men det kunde jag ju bjuda på, haha. Har väl aldrig varit som alla andra tidigare så varför ändra koncept.

Nu kom perioden i mitt liv när jag bestämde mig för att gå grundkursen i hypnos, måste bara förstå vad jag gått igenom. Sagt å gjort så bokade jag in mig hos SSEAH. Under kursen så fick vi prova på en massa olika tekniker och deltagarna tränade på varandra. Det var väldigt spännande och det kom fram känslor som jag trodde redan var avklarade. Kommer ihåg en speciell session där vi skulle göra en guidad meditation och vi skulle gå efter en väg, sedan kliva in i ett träd. Jag upplevde direkt att jag blev en fågel och flög ifrån stigen, men efter ett tag så klev jag in i trädet. Efter meditationen så frågar Jörgen hur det kändes och alla berättar helt fantastiska upplevelser av att vara i trädet. Själv så kände jag bara sorg och ilska. Så när jag säger högt inför hela gruppen att det kändes inte alls bra, så bröt jag ihop, rösten försvann, sorgen var massiv. Nu kom det fram känslor från skoltiden när jag blev utsatt för massiv mobbning, vid några tillfällen så knuffades jag in i ett ihålligt träd och flera killar stod runt och slog med pinnar på mig. Jag var så bestämd att jag redan var klar med alla dessa känslor, men så var inte fallet. Nu kom dom inför alla i gruppen, alla andra blev lika förvånade som jag och Jörgen. Kommer ihåg att Jörgen sa ”va kommer det upp redan”. Jag kunde knappt kommunicera under flera timmar tills det tillslut släppte helt när jag förlät alla som varit delaktiga i misshandlandet av mig. Så inför hela gruppen så hade jag blottat mina känslor, nu fanns det inget som behövde döljas längre, detta gav mig massor av frigöranden under kurs tillfällena.

När baskursen var slut så fortsatte jag med alla kurser som fanns tillgängliga, den som satte djupast spår blev nog TLT tidigare liv regressionerna. Under kurstillfällena så tränade vi på varandra och jag tyckte mina klienter fick så otroligt starka upplevelser, kändes så bra att allt fungerade med hypnosen. Under en session så fick en tjej ner mig i det tidigare livet med båten som sjönk, jag känner hur jag får ett slag över axeln och ryggen. Ser hur hela stäven på båten slits bort och båten börjar sjunka fort. Jag känner hur jag följer med båten ner, som om jag satt fast. Ser samtidigt hur besättningen åker upp mot ytan och solen, här accepterar jag döden som ett faktum. Då kommer det upp en svartvit bild på en kvinna som jag lämnar efter mig. Det som störde mig mest var nog att energin i bilden var den samma som hos min fru idag. Här insåg jag att vi haft liv tillsammans tidigare. Lite komiskt är att vi träffades i detta liv på en båt. Efter sessionen så kommer jag tillbaka och har fruktansvärt ont i axeln och ryggen, så vi åker hem och kommer tillbaka dagen efter. Fortfarande har jag ont, under en av pauserna så är det en trevlig kvinna som kan känna in energier som hjälper mig att känna in vad som gör så ont. Hon säger att det ligger djupt i energisystemet och det kommer från tidigare liv. Efter lunchen var det min tur att bli hypnotiserad och tagen till ett tidigare liv, så min intention blev att hitta det livet som gjorde så ont. Nu kom jag tillbaka till ett liv i Frankrike, jag är i ungefär 8 års åldern. Jag ska få åka någon typ av karusell eller om det är pariserhjul. Här händer något jag känner hur jag slits i tur, ser alla människor runt om och känner sorgen. Jag blir kvar som i en glasbubbla och ser till att min mamma klarar sig. Värken försvinner direkt efter sessionen, sen så kommer en koppling till en session jag gjorde med min dotter upp!

Min dotter gick med på att testa hypnos, jag försätter henne i hypnos och hon säger att det är en massa läskiga vita ansikten och alla skriker, hon blir så rädd att hon hoppar själv ur hypnosen. Jag säger att vi måste göra klart men hon vågar inte, så hon går in i vardagsrummet å sätter sig. Nu kommer bilderna upp i hennes inre så fort hon blundar, massor av vita ansikten som skriker. Hon blir ännu mer rädd och vi kommer tillslut överens om att fortsätta sessionen. När vi nu går in igen i hypnosen så kommer vi till frankrike under 1700 talet. Alla bär vita peruker och är vita i ansiktet, hon är med sin son på ett nöjesfält och sonen fastnar i karusellen. Nu kommer massor av känslor när hon ser allt blod mot det vita och svarta, jag tar henne igenom fasen och hon kan avsluta sessionen i lugn och ro. Efter så beskriver hon att det känns nästan tomt men så mycket lugnare i henne nu, en känsla hon aldrig tidigare upplevt.

Så nu när jag inser att min dotter varit min mor i ett tidigare liv så känns allt konstigt ett tag, men ändå så självklart. Vi kommer nu närmare varandra, nästan som det funnits en barriär mellan oss tidigare som nu släppt.


Nu var det ju så att man skulle träna hemma mellan kurstillfällena och sagt å gjort så blev hela familjen test objekt. Jag kommer ihåg att min son gick in i trance nästan direkt och han började beskriva ett liv i norra Norge. Han har redan som liten berättat att alla riddare är i Norge och han vill dit för att se dom.  Han beskriver dom vita träden och hur han lämnat Norge för Danmark. Nu händer något konstigt, helt plötsligt ändras rösten och det kommer en massa information om hans uppdrag på jorden, det förklaras att han skall montera ljusskydden när tiden för den stora branden är inne. Han ska vara snabb så han hinner uppmärksamma andra människor att ta skydd. Jag blir ju nyfiken och frågar när detta skall ske och svaret blir fortfarande en del kryptiskt för mig. INOM SINSOM TID när skorpionen kommer. Precis när han sagt detta så säger rösten nu kan vi inte säga mer så vi är klara nu! Min son kommer direkt upp ur hypnosen och undrar vad som hänt om han somnat. Här är första gången jag insåg att jag kommunicerat med något utanför min son, men vad? Nu börjar en tid av funderingar och frågor kring vad som hände, ingen verkade ha några svar heller.

På examen av tidigare liv utbildningen så gjorde jag en session med en man som fick en helt fantastisk upplevelse av några tidigare liv som indian. Det kom fram massor av känslor och information som han beskrev i sådan detalj att jag själv upplevde vad han berättade om, framför allt så var det smaken av torkat hjortkött, alltså det var så gott att man började drägla. Här var nog första gången jag märkte att jag kunde se och uppleva samma som min klient.

 

Under denna period i livet så lärde jag känna några mediala människor som började hjälpa mig med förklaringar kring vad som pågick och varför jag såg och kände olika saker. Jag åkte med på en kurs i Remote viewing (fjärrskådning) tekniken var hämtad från Amerikanska underrättelse tjänsten som utvecklat verktyg för detta, under kursen så insåg jag att man kunde känna in och se saker på distans. Denna kurs kom att bli mer viktig än jag kunnat förstå när jag gick den. Nu började min känsla för att jag kanske var mer medial än vad jag förstått ta plats i mitt inre.


En av tjejerna från Remote kursen och mannen från examen regressionen kontaktar mig med bara ett par dagars mellanrum för att berätta att Dolores Cannon kommer till Sverige och Stockholm, båda var säkra på att det kunde vara intressant för mig. Jag kollade upp Dolores och kände direkt att jag måste boka. Medan jag väntade på Dolores utbildning så passade jag på att gå en helgkurs för Jörgen Gustavsson i medialitet. Nu börjar jag inse på riktigt att det som kommer fram är rätt. Vi fick flera bra inkänningsövningar att träna på varandra med, när en tjej bryter ihop så fort jag börjar läsa av energin i föremålet utan att veta vem det tillhör, så förstår jag att det går in i djupet av henne.

Nu var det dags för kursen med Dolores Cannon och Quantum Healing Hypnos, hon beskriver hur man kommunicera med olika delar utanför sig själv, som bär på information och en stark healande kraft. Känner direkt att detta är precis vad jag nådde med min son tidigare, nu börjar ett par dagar av otroligt intressant lärande. Känner bara hur jag bara vill springa ut och jobba med alla för att hjälpa. Vi får tillgång till ett antal olika induktioner för att lättare kunna komma i kontakt med kraften som hon kallar Sub Subcounsioness. Efter kursen så skulle vi översätta materialet som vi skulle jobba med till svenska, nu kom problemet vad ska vi kalla det här. Då fick jag tillbaka en vision från en av övningarna jag gjorde under hypnoskursen.

Vi skulle göra en guidad meditation och börja vandra uppför ett berg, där försvann jag och började flyga igen. Under min flygtur över berg och dalar med högt vajande gräs och underbara känslor så kommer jag fram till en port i ett berg. Det är två pelare och ett par trappsteg framför den stora tjocka ekdörren. När jag landar på trappan så möts jag av någon som ger mig en ask med ett tecken på, jag öppnar och i asken ligger en bok. Boken och asken höll jag i när jag fick gå in genom porten, där inne var det som en bergsgrotta med en stor byggd damm med det allra klaraste vattnet. Jag tittar ner i vattnet och undrar vad jag ska göra, då hör jag en röst som säger att det är Allvetandetskälla och att jag nu får tillgång till Allvetandet.

Nu sitter vi och översätter och självklart blir det allvetandet jag ska kommunicera med via mina klienter. Så nu var det bara att börja försöka få in klienter. Som från ingenstans börjar det dyka upp klienter som hört om Quantum hypnos Healing och vill prova.

I början så var det svårt att komma igenom och få kontakt, efter ett tag tyckte jag det gick lite bättre. Nu med facit i handen så kan man säga att det i början var som att kommunikationen gick riktigt dåligt, jag brukar likna kommunikationen på följande sätt:


stadie 1 – som barn som har varsin plastmugg med snöre emellan.

Stadie 2 – Som gamla bakelit telefoner.

Stadie 3 – Som modernare digitala telefoner.

Stadie 4 – Mobiltelefoni, med risk för att få ringa upp igen.

Stadie 5 – Sitta i styrelserummet med dom, direkt kommunikation.

Stadie 6 – Dom frågar mig vad som skall göras och vad jag tycker är bäst för klienten


Så i början var det svårt att förstå och få klarhet, när det ibland blev riktigt bra kommunikation så blev man överlycklig.

Kommer ihåg en klient som är väldigt andlig som jag hjälpte med att frigöra en mörk energi, det var första gången jag kände att det var tung energi som lossnade med healing. Denna klient och jag gjorde senare under dagen en session med Allvetandet och kontakten blev otroligt bra (stadie 3) nu frågade allvetandet om jag ville ha tillgång till den purpurfärgade energin. Vad det betydde hade jag ingen aning om, men tackade självklart ja direkt. Under natten så kunde jag knappt sova, ont i huvudet och illamående, inte förens efter några dagar kändes allt bra igen. Nu började varje sessions kommunikation ligga på stadie 3-4.

Fortfarande hade jag ändå tron att kommunikationen var genom klientens eget system, men det skulle snart ändras.


Jag hade en klient på förmiddagen och jag kom igång med en djup diskussion kring energier med Allvetandet, tyvärr så gick tiden alldeles för fort och jag var tvungen att avbryta innan vi var klara. Klienten lämnade och nästa klient kom in, nu när allvetandet kom igenom så blev jag chockad när vi fortsatte konversationen från morgonen. Då insåg jag att Allvetandet är utanför personen och detta ändrade helt mitt sätt att jobba med Allvetandet. Det blev många sessioner när vi hamnade i diskussioner kring existensen här på jorden och hur energier jobbar i våra system.

Nu fick jag flera och svårare klienter att hjälpa, som att jag skulle testas. En av mina klienter som kom tillbaka ett par gånger till min stora glädje, för vi hade kontakt på Stadie 5. Under en av sessionerna så fråga Allvetandet om jag kan tänka mig att ta emot en utbildning av dom, självklart tackade jag ja direkt. Denna gång tog det några veckor med migrän, sömnlösa nätter men resultatet blev att Stadie 5-6 blev vardag. Nu kunde vi göra saker som jag själv trott varit omöjligt att göra. Som att ta bort blåsljud från hjärtat, laga krossade ben, frigöra tunga energier, läsa energiband i flera generationer och frigöra dessa blockeringar. Det tog inte så lång tid innan jag insåg att det inte finns några gränser för det egna helandet om man använder rätt teknik.


Efter några års arbete på detta sätt så gick jag över mer och mer till frigörande av energier från blockeringar, känslor, andar, utomjordiska krafter samt mörka energier och demoner. Detta ligger tillgrund för hur jag jobbar idag.

 Anders jobbar på djupet inom många områden

Vi fokuserar på att frigöra energierna och då underlätta för personlig utveckling. Vi är här för att hjälpa dig att hitta balans, harmoni och inre frid.


ABRT är en sammanslagning av nedan angivna tekniker, Advance Blockage Release Therapy.


Transcendental EnergiHealing


Idag jobbar jag för det mesta med denna typ av inkännande healing.

Grunden i Transcendental EnergiHealing är att man läser in klientens energisystem, ungefär som att spegla en dator på en annan dator. Härifrån kan man läsa av vad som ligger i hela personens system och blockerar, klienten behöver inte vara medveten själv. Allt blir tydligt var det kommer ifrån och kan därför allt som oftast frigöras på ett enkelt sätt. Fördelen är att jag kommunicerar med alla delar inom klienten och även de som står utanför för att förstå och frigöra så mycket som klenten kan klara av vid tillfället. Många av mina klienter känner att dom sitter fast men kan inte få till sig varför eller vad det är som håller dom tillbaka, fördelen är att när jag kliver in så har jag inte samma skydd som klienten byggt upp för att skydda dessa.


Mina vanligaste klienter idag är personer med:

- andliga utveckling,

- healers,eller andra terapiutförare,

- psykisk ohälsa,

- fysisk ohälsa,

- tunga energier som påverkar negativt

- depression, ångest, ADHD,

m.fl

Det förekommer att jag behöver läsa in tidigare liv, andar eller andra energier för att frigöra blockeringarna.

Detta fungerar även på icke kommunikativa personer samt djur.

Quantum Hypnos Healing


Fortfarande när jag jobbar med Allvetandet, så händer det att man får information som man inte kunnat förutse att det ska påverka klienten.

Kraften med tidigare liv regression tillsammans med psykiskt och fysiskt healande är enormt.

Resultaten kommer direkt när kroppen accepterat varför problemen funnits i systemet.


Mina vanligaste klienter idag är personer med:

- andliga utveckling,

- psykisk ohälsa,

- fysisk ohälsa,

- depression, ångest, ADHD,

- allergier, oönskade mönster

m.fl

Det som kan begränsa denna typ av behandling är ett starkt kontrollbehov, då passar EnergiHealingen bättre.

Hypnosterapi, TLT, Soul Center HealingHypnos är ett starkt verktyg som jag haft mycket nytta av, det som kan blir ett problem är att klienten måste släppa taget.

För klienter som inte mår bra så kan detta vara ett problem, därför så blir oftast första sessionen en energihealing så vi

kan släppa oro, sorg och andra blockeringar.


Mina vanligaste klienter idag är personer med:

- psykisk ohälsa,

- andar, demoner, ET, svartmagi

- depression, ångest, ADHD,

m.fl

Det förekommer att jag behöver läsa in tidigare liv, andar, demoner eller andra energier för att frigöra blockeringarna.

Frigörande av tunga energier, SvartmagiSom frigörarande av energier så har jag insett att det finns flera olika nivåer av påverkan inom våra system.

Tyvärr så har många religioner och filmer skapat en extrem rädsla för detta område, det behöver inte vara

aggressiva utdrivningar utan går väldigt enkelt. Alla energier är kommunikativa och vi kan därför frigöra dessa

med enkelhet när dom förstår varför dom är där och vilket syfte dom haft.


Andar/frigörande - alla människor har andar inom och utanför sig dagligen, för vissa människor blir dessa tydliga och börjar påverka på sätt såsom vi kanske inte kan acceptera. När en energi tar över och börja besitta en människa så kan en utdrivning vara det ända som fungerar. Tyvärr så är det

många som går i flera år med dessa energier som styr, oftast upplever klienten en stor lättnad när dessa energier lämnar systemet.


Demoner - Allt är energier och när en energi börjar ta över och skapa scenarion för att styra en person mot dess egen vilja, så övergår energin till att bli vad vi kan kalla en demonisk energi.

När så detta sker så kommer det bjudas in olika energier för att blockera och trycka ner personen.

De vanligaste problemen är oftast inbjudna i systemet för att hindra/stoppa, skapa problem både psykiskt och fysiskt. Det är vanligt att andligt sökanden blir stoppade av tunga energier för att inte sprida ljuset. 


Svartmagi - Detta finns omtalat i alla gamla religioner och förekommer dagligen i vårt samhälle, många skämtar att man måste vara utsatt, men sopar problemen under mattan. Detta beror självklart på vad syftet är med magin, om den ska hindra, skada eller påverka den utsattes egna val i livet.

 

Utomjordisk påverkan "ET" - Många är utsatta för övergrepp från andra dimensioner och skapelser. Dessa har olika agenda för de människor dom kontrollerar, det som är vanligast är att man kontrollerar, läser av, styr personer för att testa olika scenarion etc. I de värre fallen vill man stoppa en persons utveckling för det kan finnas kunskap som riskerar att komma fram. En av de vanligaste blockeringarna är Tinitus i öronen, oftast en signal som håller för hög frekvens för att man ska kunna uppfatta budskapet.